Companie - Pinum

Despre noi

Unul din pilonii de rezistență ai grupului Nusco este Pinum Doors & Windows, brand care este sinonimul calității în materie de producție de uși și ferestre în România și Italia.

Despre PINUM

Lideri în furnizarea de produse PREMIUM

În România, Pinum este într-o continuă dezvoltare, iar în cei peste 30 de ani am devenit cel mai important producător român de uși de interior.

Pinum oferă soluții de design interior pentru orice tip de proiect, fie că vorbim despre dezvolarea unor complexe rezidențiale noi la cele mai înalte standarde sau despre recondiționarea unor spații deja existente.

Descoperă PINUM

Video prezentare companie

Viziune

Arhitectura de interior și exterior este într-o continuă schimbare, fie că vorbim de orașe mari, unde modernismul primează sau orașe cu încărcătură istorică ce încă își păstrează arhitectură consacrată.

Pinum este mereu în întâmpinarea acestor schimbări, oferind soluții unice în materie de design, la o calitate ce nu are egal. 

Pinum lucrează cu cei mai buni specialiști în domeniu, plasând astfel procesul de design și producție la cele mai înalte standarde naționale și internaționale.

Împreuna din 1992 cu oameni, pentru oameni.

Cerința mare pentru produsele noastre ne-a determinat să mărim capacitatea de producție, în prezent fiind printre primii producători din România.

Pinum a trecut testul timpului în detrimentul unor firme din Cehia, Polonia sau Italia, iar acest lucru denotă gradul ridicat de încredere pe care l-au avut și îl au în continuare clienții în produsele noastre.

Calitate

Pinum garantează produse de calitate, iar asta ne face să avem un grad mare de adresabilitate către dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, atât în București cât și în restul României.

70% din proiectele rezidențiale din București finisate sau în curs de finisare sunt echipate cu produse PINUM.

Acest lucru se datorează în principal faptului că am invitat de-a lungul timpului numeroși dezvoltatori să ne calce pragul fabricii pentru a viziona procesul de producție. Prin transparență totală vis-à-vis de acest process, dar și datorită personalului specializat angrenat, Pinum a încheiat parteneriate solide cu scopul de a oferi beneficiarilor produsele cu cel mai înalt stardard al calității de pe piața din România.

Dar produsele de calitate nu sunt singurul avantaj competitiv pe care îl avem. Clienții care sunt dezvoltatori de proiecte rezidențiale ne aleg pentru că pot cumpăra toate produsele necesare de la un singur producător – Pinum! Mai mult decât atât, noi venim în ajutorul dezvoltatorilor ocupându-ne să supervizăm tot.

Dezvoltare și investiția în viitor

Pentru că ne dorim să fim mereu aliniați trendurilor internaționale și să ne depășim în fiecare an stardardele, Pinum investește constant în aparatură de ultima generație. Astfel, Pinum dispune de un utilaj pentru lipire zero a profilelor PVC, un centru CNC cu patru axe pentru prelucrarea profilelor de aluminiu, utilaje pentru operațiile de șlefuire, dar și o linie automată pentru produse noi și inovative.

Dar nici investițiile în resursa umană – cea mai importantă resursă pe care o avem – nu sunt de neglijat.

Showroom-uri

Produsele Pinum sunt cele care vorbesc pentru noi. Pentru că ne dorim ca oamenii să testeze calitatea produselor noastre, vă punem la dispoziție showroom-uri atât în București, cât și în alte 13 locații din România. La aniversarea celor 25 de ani de activitate, am inaugurat și cel mai mare showroom de uși, ferestre și parchet din Europa de Est.

Export

“Made Expo” organizat în Italia, Milano, a avut că participant brandul Pinum, fiind primul pas din procesul de internaționalizare. Pinum livrează produse la cele mai înalte standarde pe piețe de export din Statele Unite, Italia, Malta, Armenia, Rusia sau Liban. Având o capacitate de producție de 100.000 de uși de interior pe an și 30.000 de ferestre pe an, Pinum își onorează angajamentele la timp, fără a sacrifica din calitate.

Prețuri

Piața a cunoscut o dezvoltare rapidă, iar cu această dezvoltare a apărut și o schimbare a percepției clienților asupra raportului calitate/preț al produselor. În urmă cu nu foarte mult timp, persoanele interesate de achiziția unui produs consultau mai întâi prețul fără a ține cont de materialele folosite pentru producție, design, finisaj, într-un cuvânt, de calitatea acestuia. Acum, clienții înțeleg că în momentul în care fac o achiziție, calitatea primează, iar cu acest apect crește și prețul.

Pentru că Pinum își dorește să ofere soluții pentru orice buget, fără a face rabat de la calitate, a luat ființă departamentul de consultanță în amenajările de interior. Ne dorim ca prin intermediul acestui department, clienții ce își doresc un produs din gama noastră variată să înțeleagă pe deplin ce achiziționează si să fie îndrumați către cele mai bune soluții.

Soluții

Pinum oferă soluții de design interior pentru orice tip de proiect, fie că vorbim despre dezvolarea unor complexe rezidențiale noi la cele mai înalte standarde sau despre recondiționarea unor spații deja existente.

01. Consultanță pre-achiziție

Consultantul Pinum îți stă la dispoziție pentru a-ți înțelege nevoile, preferințele și bugetul, asigurându-te că găsești soluția perfectă pentru tine și căminul tău. Suntem aici să te ajutăm să creezi un spațiu de locuit ideal pentru tine.

02. Măsurători realizate de experți

Pentru noi, e important ca soluțiile noastre să se potrivească perfect în casa ta. De aceea, îți oferim posibilitatea de a solicita experții Pinum să facă măsurători exacte la tine acasă, garantând astfel o integrare perfectă a fiecărui produs în spațiul tău.

03. Montaj executat de echipe profesioniste

Când alegi serviciile montaj, te bucuri de o instalare impecabilă, realizată de echipe agreate de Pinum. Ne dedicăm să îți oferim o experiență premium cu produsele noastre, asigurându-ne că fiecare element este montat cu precizie, pentru a garanta durabilitatea și fiabilitatea acestora.

04. Consultanță post-achiziție

Suntem dedicați ca produsele noastre să reziste în timp și să își păstreze estetica inițială. Continuăm să fim alături de clienții noștri și după achiziție, oferind suport și servicii de reparații, pentru a asigura durabilitatea și a menține încrederea în Pinum. Contactează-ne pentru mai multe detalii.

Ce părere au clienții despre PINUM

Recomand cu căldură Pinum Doors & Windows. Calitatea produselor lor, împreună cu serviciul lor excepțional, mă face să mă simt încrezător că am făcut alegerea corectă. Dacă sunteți în căutarea de uși și parchet de înaltă calitate, nu căutați mai departe decât Pinum.

Spitzoky Client

Am achiziționat uși Pinum acum 2 luni,am fost încântată de ospitalitatea și amabitatea personalului pe toată perioada comenzii. Caliatetea ușilor au fost peste așteptările mele!


Elisabeta Client

Usile sunt perfecte!! Probabil altii au probleme de la cutremur, blocul nu este construit cum trebuie, eu le am de mai bine de 1 an si sunt in aceeasi stare perfecta! Fetele din showroom sunt minunate, comunicare excelenta, livrare la timp, nu am ce sa reprosez! Las mai jos o poza ca sa va convingeti.

George Client

Experiență frumoasă, loc meritat în piața de profil. Calitatea produselor merită investiția. La aspecte de îmbunătățit ar fi relația cu montatorii.

Grigore Client

Foarte multumit de serviciile oferite. Apreciez colaborarea cu Pinum si respectul fata de clienti.

Bogdan Client

Foarte multumit de serviciile oferite. Apreciez colaborarea cu Pinum si respectul fata de clienti.

Alexandru Client

Noutăți

Lasă-ne adresa de e-mail și te vom anunța cu privire la cele mai noi colecții și promoții.
IA LEGĂTURA CU NOI

Contactați-ne pentru soluții personalizate pentru locuințe!

Aveți întrebări sau doriți să discutați despre proiectul dvs.?

Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor dvs.
IA LEGĂTURA CU NOI

Contactați-ne pentru soluții personalizate pentru locuințe!

Aveți întrebări sau doriți să discutați despre proiectul dvs.?

Echipa noastră de experți este aici pentru a vă oferi consultanță personalizată și soluții adaptate nevoilor dvs.