Alias - Pinum

Alias

Alias, brand italian apreciat pentru calitatea sa, combină siguranța cu estetica în realizarea ușilor blindate de intrare sau de exterior. De peste două decenii, Alias se distinge prin inovație și design rafinat, oferind soluții elegante și de încredere pentru protecția locuințelor.

ALIAS „Frumusețea în siguranță”

Alias, înființată în 2002 de Dario Vaccari cu sprijin tehnic din partea lui Maurizio Castignoli, se distinge prin combinarea siguranței cu designul. Compania a redefinit standardele industriei cu produse inovatoare, ceea ce a condus la o creștere rapidă a afacerii. Alias se remarcă prin excelența „Made in Italy” și abordarea sa vizionară, investind masiv în cercetare și dezvoltare.

 

Cu o echipă de ingineri, arhitecți și designeri, Alias dezvoltă produse de înaltă performanță și estetic plăcute. Produsele lor sunt supuse unor teste riguroase de către organisme de certificare prestigioase și sunt simboluri ale excelenței italiene în peste treizeci de țări.

Misiune

Compania contribuie activ la dezvoltarea standardelor europene și este un actor cheie în domeniul securității la evenimente internaționale precum Made Expo din Milano. Ușile Alias sunt fabricate din materiale ecologice, subliniind misiunea companiei de inovație continuă și interpretarea stilurilor de viață și tendințelor contemporane.

 

Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi site-ul oficial Alias sau selecția noastră de cataloage Alias.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact