Barausse - Pinum

Barausse

Barausse inovează în domeniul designului de interior prin dezvoltarea și realizarea unor uși, compartimentări și sisteme de boiserie rafinate, menite să înnobileze spațiile de locuit. Produsele Barausse sunt rodul unei tradiții artizanale de excepție în lucrul cu lemnul, îmbogățite cu expertiză tehnică avansată și o viziune proactivă în design.

Din 1967, Barausse s-a specializat în producția de uși de interior care sunt 100% proiectate și fabricate în Italia. Barausse dezvoltă și oferă soluții de amenajare în scopul creării unui spațiu separat, funcțional și prestigios, cu o valoare estetică ridicată. Rezultatul este atât un loc frumos, cât și confortabil de locuit.

 

Datorită certificărilor multiple ale ușilor noastre clasificate la foc, capacității de a proiecta produse personalizate și experienței noastre de peste treizeci de ani în domeniul contractelor, Barausse este capabil să ofere la nivel mondial un produs de înaltă calitate pentru hoteluri de lux, pentru clădiri publice, rezidențiale de înaltă calitate și case private.

 

In 2018, un pas important facut de catre companie este îmbunătățirea proceselor operaționale prin aplicarea principiilor “Lean Production” astfel crescand valoarea produselor pentru client.

 

Pentru informații mai detaliate, te rugăm să consulți site-ul oficial Barausse sau selecția noastră de cataloage Barausse.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact