Berti - Pinum

Berti

Berti, un nume emblematic în Italia cu o tradiție ce se întinde pe aproape o sută de ani, a ridicat prelucrarea pardoselilor de lemn la nivel de artă veritabilă. Prin măiestria sa, a reușit să scoată în evidență rafinamentul parchetului pe care îl oferă, prin intermediul unor creații remarcabile și referințe de prestigiu ce consolidează renumele brandului la nivel internațional.

Rulează videoul

Berti, un nume de referință în industria pardoselilor din lemn, își are originea în viziunea familiei Berti, cunoscută pentru angajamentul său neclintit de a rămâne în fruntea tendințelor de pe piață. Realizând pardoseli din lemn masiv cu excelență italiană, gama lor diversă de stiluri captivante reflectă dedicarea lor pentru inovație și design.

 

De la începuturile modeste ale lui Cesare Berti ca tâmplar priceput în 1910, până la înființarea atelierului lor în 1929, călătoria familiei Berti a fost marcată de o căutare neobosită a excelenței. În 1958, Giancarlo și Silvano Berti au fondat „P.B. Parchettificio Berti”, stabilind noi standarde prin adoptarea tehnologiei de vârf.

 

De-a lungul decadelor, angajamentul Berti față de calitate și-a consolidat poziția de lideri în industrie, cu proiecte prestigioase și designuri inovatoare. Dezvăluirea transformativă a unei noi colecții de panouri la Domotex Hanovra în 2019 marchează o nouă eră de inovație în pardoselile din lemn masiv.

 

Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi site-ul oficial Berti sau să explorezi selecția noastră de cataloage Berti.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact