Rimadesio - Pinum

Rimadesio

Cu un design contemporan, sofisticat și un spațiu dedicat pentru formare tehnică, showroomul Rimadesio Bucharest își propune să devină un loc de întâlnire pentru arhitecți, designeri de interior și beneficiari.

Rimadesio, fondată în 1956 în Brianza, Italia, este renumită pentru soluțiile sale inovatoare de mobilier și amenajare spațială, punând accent pe progresul tehnologic și sustenabilitate.

 

Colaborarea lor cu designerul Giuseppe Bavuso a dus la o colecție distinctivă ce include sisteme modulare, panouri glisante și dressinguri walk-in, combinând funcționalitatea cu un stil arhitectural unic.

 

Brandul acordă prioritate practicilor ecologice, folosind energia solară și materiale reciclate precum sticla și aluminiul.

 

Prezența globală a Rimadesio este evidențiată prin showroom-uri în orașe importante, inclusiv București, încorporând o identitate 100% Made in Italy cu un puternic accent internațional.

 

Pentru informații mai detaliate, te rugăm să consulți site-ul oficial Rimadesio sau selecția noastră de cataloage Rimadesio.

 

Rimadesio Bucharest Showroom
Șoseaua Pipera 61
Sector 2, 020111

București, Romania

+40 772 164802
rimadesio@pinum.ro

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact