Consultanță în amenajări interioare de lux - Pinum

Consultanță în amenajări interioare de lux

12 octombrie 2017

Pentru că ne dorim să fim mai aproape de tine în procesul de amenajare interioară, am inaugurat un departament de consultanță în vederea alegerii unor elemente de interior personalizate din gama noilor branduri aduse în România, RIMADESIO și LUALDI. Îți stăm la dispoziție cu recomandări și selecții ale pieselor de mobilier, pe care le poți vizualiza integrate în propriul tău proiect.

Scrie-ne pe adresa costin.petrescu@pinum.ro sau vino în showroom-ul Pinum din Șos. Pipera nr. 48 pentru a alege împreună soluții premium pentru proiecte de succes!

Rimadesio este un brand cu tradiție de peste 60 de ani, în al cărui portofoliu se regăsesc ușile și panourile glisante, dulapurile de tip walk-in, sistemele boiserie, precum și o colecție impresionantă de mobilier complementar.

Lualdi este o afacere de familie, ajunsă la a patra generație, care se ocupă atât de producția ușilor de interior din gama premium, cât și de sisteme boiserie, sisteme de panouri modulare și elemente de mobilier personalizate.

Distribuie articolul