Parteneriat Barausse - Pinum

Parteneriat Barausse

28 octombrie 2016

Pinum Doors & Windows, are un nou parteneriat din 2015 cu Barausse, Italia.

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, anunta un nou parteneriat cu un traditional producator de usi Italian, Barausse.

“Ne-am propus saƒ ne extindem si sa completam gama produselor de lux, motiv pentru care am ales sa incepem acest parteneriat. Barausse, la fel ca Pinum Doors & Windows, membru al grupului Nusco, este un producator cu multi ani de experienta, care pune mare accent atat pe aspect, cat si pe calitate.

Usile Barausse, 100% produse in Italia, sunt fabricate dupa ultimele tehnologii, eleganta si rafinamentul fiind doar doua dintre cuvintele care descriu perfect aspectul acestor usi.

Un alt motiv al inceperii acestei colaborari, a fost faptul ca, pe langa modelele de usi cu dimensiuni standard, avem posibilitatea de a veni in ajutorul clientilor cu usi de dimensiuni atipice din punct de vedere al inaltimii, acestea putand sa atinga pana la 3m inaltime.” a declarat Francesco Curcio, Director General.

Pentru mai multe informatii, va invitam in Showroomul nostru din Bucuresti, Sos. Pipera, Nr. 48, Sector 2.

Parte a grupului italian Nusco cu traditie de peste 40 de ani in prelucrarea lemnului, Pinum Doors & Windows, este unul dintre cei mai importanti producatori de usi si ferestre din Romania, avand o prezenta de 23 ani pe piata locala. Pinum Doors & Windows ofera produse la standarde inalte de calitate, cu un design ambiental modern si le personalizeaza in functie de nevoile clientilor.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.pinum.ro.

Distribuie articolul