Ușile Filomuro de la Pinum, soluții inedite în designul locuințelor moderne.

Ușile Filomuro de la Pinum, soluții inedite în designul locuințelor moderne

26 aprilie 2024
Usa Filomuro cu toc ascuns intr-un living modern
Ușa Filomuro cu toc ascuns într-un living modern.

Ușile la nivel cu peretele reprezintă o tendință revoluționară în designul interior, care câștigă rapid popularitate în rândul arhitecților, dezvoltatorilor de proiecte și proprietarilor de locuințe. Aceste uși sunt în întregime aliniate cu peretele pe care sunt construite, fără tocuri sau rame vizibile, ceea ce le conferă un aspect unic și elegant.

Dacă vrei să aduci un suflu proaspăt în căminul tău, un aer modern minimalist și o perfectă integrare în perete, ușile Filomuro de la Pinum sunt ideale pentru a obține efectul dorit. În acest articol vei descoperi principalele avantaje ale ușilor de interior la față cu peretele, atât în materie de stil, cât și în ceea ce privește funcționalitatea și confortul în utilizare.

Ușile Filomuro, tehnologie ingenioasă și o perfectă integrare în perete

Când vine vorba de designul interior, măiestria constă în a face ca fiecare detaliu să conteze. O ușă la nivel cu peretele combină caracterul practic cu un design modern, eliminând tocul vizibil și înlocuindu-l cu un cadru din aluminiu aproape complet ascuns. Cele 3 balamale 3D se integrează perfect în perete, și, pe lângă faptul că nu le poți vedea, ceea ce este uimitor, sunt proiectate să funcționeze impecabil, datorită tehnologiei renumitului brand italian AGB.

Din acest punct de vedere, ușile de interior Filomuro oferă o stabilitate superioară în comparație cu ușile tradiționale, datorită celor 3 balamale, care le imprimă o rezistență superioară și o manevrare silențioasă, spre deosebire de alte uși care încep să scârțâie după numai câțiva ani de utilizare. Sistemul de fixare ascuns utilizat la aceste uși te asigură că între foaia de ușă și perete nu va exista decât un spațiu foarte mic, de câțiva mm, ceea ce le face mai stabile și mai puțin predispuse la deformări sau uzură.

Pentru că au foaia de ușă solidă, din material compact și rezistent, cu o grosime de 48 mm, mult peste media de 40 mm de pe piață, sunt bune izolatoare și foarte robuste.

Designul versatil face ca ușile Filomuro să se poată adapta cu ușurință oriunde în casă ori în apartament: în living, în dormitoare, în bucătărie, în anexele de pe holuri sau în baie.

Uși Filomuro una cu peretele sau accente de culoare și textură?

Usa Filomuro cu toc ascuns, usa de intrare blindata de la Pinum, ambele intr-un hol clasic.
De la stânga spre dreapta: Ușa de intrare în apartament: Blindată Pinum; Ușa Filomuro cu toc ascuns.

Pe lângă beneficiile funcționale, ușile de tip Filomuro oferă și o serie de avantaje estetice. Absența balamalelor vizibile și a tocului la vedere le conferă un aspect aerisit și modern, perfect pentru interioarele contemporane. De asemenea, acestea pot fi folosite pentru a crea un design armonios și fără cusur, în care este în continuitate cu peretele.

Pinum îți poate livra ușa dorită gata pregătită de personalizare. Știm că principalul avantaj al ușilor la nivel cu peretele este chiar posibilitatea de a le face una cu peretele, prin folosirea aceluiași tip de vopsea pentru finisare. Așa că vei putea primi ușa grunduită, astfel încât să nu mai fie nevoie de niciun tratament prealabil înainte ca tu să îi aplici vopseaua în culoarea dorită. La fel de bine poți vopsi ușa într-o nuanță complementară sau contrastantă, după preferințele tale.

Totodată, foaia de ușă cu structură celulară și panouri din HDF poate ajunge la tine gata finisată. Variantele noastre de finisare, dintre care poți alege, sunt: bianco, țesut deschis (cu aspect de țesătură textilă rustică, ideală pentru bucătării), gri cu textură de lemn sau finisaj care imită diverse esențe de lemn: ulm, palisandru alb, palisandru albastru, nuc greenwood și frasin alb.

Indiferent că optezi pentru varianta nefinisată, grunduită, pe care să o vopsești în nuanța dorită, sau pentru unul dintre finisajele disponibile la Pinum, poți adăuga accente de culoare și textură în perete cu o ușă Filomuro. Un perete gri și o ușă vișinie asigură un contrast binevenit într-o cameră modernă. De asemenea, pe un perete alb complet, o ușă cu textură de esență de lemn conferă un sentiment de căldură și naturalețe încăperii.

Cum se montează ușile Filomuro?

Usa Filomuro cu toc ascuns in baie moderna
Ușa Filomuro cu toc ascuns într-o baie modernă.

Atunci când comanzi o ușă Filomuro de la Pinum, ai siguranța că primești produsul dorit împreună cu toate accesoriile funcționale și de instalare. Ușa vine la pachet cu tocul din aluminiu, cu balamalele 3D reglabile și cu broasca magnetică silențioasă prevăzută cu cheie. Trebuie doar să precizezi sensul de deschidere, iar montajul se poate face atât la fața exterioară a peretelui, cât și la fața interioară a acestuia. Poți opta, de asemenea, în ambele cazuri, pentru acces prin tragere sau acces prin împingere.

Cu modelul Filomuro cu profil reversibil, ai toate versiunile de deschidere la îndemână, dreapta sau stânga, împingere sau tragere.

Ușile de interior la nivel cu peretele se montează foarte ușor, în timp scurt, fără a afecta sau fisura peretele și fără a fi nevoie de reparații ulterioare. Ai nevoie de goluri în zid standard, cu dimensiunile de 80-90 cm lățime și 208 cm înălțime. În acest perimetru va intra ușa aleasă de tine.

Pentru o aliniere și o integrare absolut impecabile, la milimetru și o experiență superioară la măsurători, transport și montaj, poți apela la serviciile extra Pinum, prestate de echipe experimentate. Acest serviciu opțional este pus la dispoziția clienților de Pinum, care garantează calitatea ușilor și dorește ca acestea să fie perfect integrate în locuințe. Te vei asigura astfel că ușa de calitate superioară pe care ai comandat-o va avea un aspect ireproșabil și se va comporta excelent în timp, astfel încât să te bucuri de un interior modern și elegant pentru multă vreme.

Ușile Filomuro de la Pinum oferă o serie de beneficii funcționale și estetice pe care ușile tradiționale pur și simplu nu le pot egala. Fie că ești proprietar, arhitect sau dezvoltator de proiecte, ușile la nivel cu peretele sunt o alegere inteligentă și elegantă care adăugă valoare oricărui spațiu.

Posibilitățile multiple de personalizare, economia de spațiu, ergonomia și rezistența ușilor cu structură celulară și panouri din HDF, precum și standardele înalte ale tehnologiei de fixare, balansare și închidere, fac din ușile cu toc și balamale invizibile de la Filomuro opțiunea ideală pentru locuințele moderne, în cele mai noi tendințe în designul de interior.

Distribuie articolul