Descoperă colecția de uși lăcuite Sara, perfecte pentru...

Descoperă colecția de uși lăcuite Sara, pentru un interior modern și elegant!

8 mai 2024
Sara Inciso 4, finisaje Antracit și Alb (de la stânga la dreapta)
Figura 1. Sara Inciso 4; finisaje Antracit și Alb (de la stânga la dreapta); pervazuri drepte

A venit momentul să-ți alegi ușile de interior și nu poți decide ce s-ar potrivi în casa ta și ce ar fi mai indicat? Varietatea opțiunilor te poate încurca uneori, ce-i drept, dar alege să privești partea bună: cu cât ai mai multe modele de uși de interior din care să alegi, cu atât ai șanse mai mari să optezi pentru modelul perfect pentru locuința ta.

În acest articol îți prezentăm o opțiune populară în rândul ușilor Pinum, și anume colecția Sara de uși lăcuite, care se distinge prin dozele subtile de rafinament și eleganță pe care le imprimă în fiecare încăpere.

Ușile Sara – calitate și durabilitate

Ușile din colecția Sara sunt realizate pe structură celulară, cu structură perimetrală din lemn masiv, pentru stabilitate și longevitate, precum și cu panouri din HDF vopsit, pentru un aspect modern și curat. HDF-ul este cunoscut drept un material cu o rezistență sporită la deformare, precum și pentru uniformitatea suprafeței, care asigură un finisaj impecabil.

Tocul unei uși Sara este drept, din MDF laminat cu folie CPL (Continuous Pressed Laminat), fiind o opțiune robustă și ușor de întreținut, dar și cu o rezistență sporită la umiditate, fisuri și deteriorare.

Finisajele Sara care te vor cuceri pe loc

Greige
Antracit
Antracit
Alb
Alb

Figura 2. Finisaje Disponibile

Una dintre caracteristicile cele mai importante ale acestei colecții este diversitatea finisajelor disponibile. Indiferent de preferințe, buget și de specificul spațiului sau de stil și design, poți selecta între:

Finisaje Standard

Finisajul Standard implică un timp suplimentar de prelucrare, adică aplicarea unui tratament extra, pentru ca ușile să aibă o suprafață mai uniformă, fără imperfecțiuni. Mai exact, foaia de ușă este finisată în patru etape: aplicarea a două straturi de grund, șlefuire și aplicarea stratului final de lac pigmentat. Astfel, ușile din această categorie au un aspect impecabil și o textură plăcută la atingere, fiind ideale în locuințele în care se pune accentul pe cele mai mici detalii. Finisaje Standard: Greige, Antracit, Alb (vezi figura 2)

Finisaje Eco

Spre deosebire de ușile cu finisaj Standard, cele cu finisaj Eco sunt soluții mai de buget și sunt realizate prin aplicarea unui singur strat de grund, urmat de aplicarea unui strat de lac pigmentat. De asemenea, aceste uși nu pot fi echipate cu pervazuri frezate și/sau capiteluri (figura 3) , iar variantele de culoare includ: Alb Eco și Greige Eco.

Diversitatea modelelor de uși lăcuite Sara

Din colecția Sara fac parte uși lăcuite de un alb imaculat sau în nuanțe de greige și antracit. Ai astfel posibilitatea să selectezi finisajul care se potrivește cu cromatica locuinței, fie pentru a crea un contrast, fie pentru un aspect unitar și echilibrat.

Descoperă modelele de uși din colecția Sara:

  • Sara Inciso 4 – se caracterizează printr-un model subtil cu linii fine, încorporat în suprafața lăcuită. Variantele Sara Inciso 4NVG, Sara Inciso 4L1 și Sara Inciso 4L2 au ochiuri de geam, mai lat sau îngust, dispus central sau lateral;
  • Sara H – se remarcă prin design-ul modern fără panouri evidente. Acest aspect simplu și curat o face să fie o alegere inspirată pentru amenajările contemporane, aducând un aer elegant, dar discret;
  • Sara 2PB – are un aspect clasic sau tradițional, fiind prevăzută cu două panouri și cu finisajul lăcuit specific ușilor Sara. Există și modelul Sara 2PB-V, cu un aspect modern și minimalist și cu geam în partea superioară.

Toate modelele permit echiparea opțională cu capitel (figura 3), pervazuri drepte (figura 1) sau frezate. Capitelul (figura 3) este un element decorativ situat în partea superioară și este utilizat pentru a adăuga eleganță ușii, îmbunătățind considerabil aspectul încăperii.

În funcție de ce criterii să alegi o ușă din colecția Sara

Sara 2PB Alb cu capitel si pervazuri frezate
Figura 3: Sara 2PB; finisaj Alb; cu capitel și pervazuri frezate

Pentru a alege o ușă de interior din această colecție Pinum, trebuie să ții cont de mai mulți factori. În primul rând, trebuie să iei în considerare stilul și decorul existent. Având în vedere gama variată de finisaje disponibile, precum alb, greige și antracit, modelele cu finisaje Eco sau Standard și posibilitatea adăugării de capiteluri (figura 3), pervazuri drepte (figura 1) și pervazuri frezate (figura 4), trebuie să alegi un model care să se potrivească perfect cu estetica spațiului.

De asemenea, vei evalua nevoile și preferințele în ceea ce privește funcționalitatea ușilor. Dacă dorești să adaugi o notă de eleganță și luminozitate într-o cameră, vei alege o ușă cu geam, în timp ce pentru spațiile în care îți dorești mai multă intimitate vei opta pentru o ușă fără geam.

Dacă ai nevoie de informații suplimentare în ceea ce privește dimensiunile ușilor, ale golurilor necesare sau procesul de montare, le poți găsi în descrierea produselor sau îți stăm la dispoziție!

Avantajele ușilor Sara

Ușile lăcuite din colecția Sara au numeroase avantaje, pe care le prezentăm în continuare:

Design versatil, pentru orice decor

Diversitatea modelelor de uși Sara este menită să satisfacă toate cerințele și preferințele. Poți alege între modele cu sau fără geam, în funcție de preferințe și de camera unde amplasezi ușa. De exemplu, ușile cu geam sunt ideale pentru holuri, livinguri sau bucătării, acolo unde este mai multă nevoie de lumină naturală, dar și pentru a crea impresia unui spațiu mai mare. În schimb, ușile fără geam sunt potrivite în încăperile unde este nevoie de mai multă intimitate și de izolare fonică, fiind cazul dormitoarelor, birourilor sau băilor.

Culori clasice sau moderne

Ușile din colecția Sara sunt disponibile în diverse finisaje, de la culori clasice, cum este alb,  la culori mai moderne, cum este greige sau antracit. Acest lucru îți oferă flexibilitate în proiectele tale și îți permite să le incluzi atât în design-uri clasice, cât și în amenajări contemporane.

Construcție solidă și durabilă

Ușile Sara sunt realizate cu o structură solidă, având foaia de ușă pe structură celulară cu panouri HDF. Ușile dintr-o locuință sunt folosite des într-o zi, iar un material de calitate va face ca ușa să reziste mai bine factorilor de uzură, să-și mențină aspectul pentru o perioadă lungă de timp și să funcționeze fără a scârțâi sau fără alte probleme.

Calitate superioară

Indiferent de preferințele estetice și de buget, în colecția Sara vei găsi opțiuni care să-ți fie pe plac. Finisajele Standard și cele Eco sunt proiectate pentru a oferi un aspect elegant și durabil, fără a compromite calitatea ușilor.

Posibilitatea de personalizare

Unele modele de uși Sara permit personalizarea cu capiteluri (figura 3), pentru a adăuga o notă distinctivă și elegantă în designul interior. Capitelurile se potrivesc atât în amenajările clasice sau tradiționale, în cele cu influențe mediteraneene, neoclasice sau baroce, dar și în locuințele elegante și luxoase.

Cum se montează ușile Sara?

Sara 2PB Greige
Figura 4. Sara 2PB; finisaj Greige; pervazuri standard

Atunci când comanzi o ușă Sara de la Pinum, ai siguranța că primești produsul dorit împreună cu toate accesoriile funcționale și de instalare. Ușa vine la pachet cu toc, balamale standard și cu broasca standard prevăzută cu cheie.

Ușile de interior Sara se montează foarte ușor, în timp scurt, fără a afecta sau fisura peretele și fără a fi nevoie de reparații ulterioare. Ai nevoie de goluri în zid standard, cu dimensiunile de 70/80/90 cm lățime și 208 cm înălțime. În acest perimetru va intra ușa aleasă de tine.

Pentru o aliniere și o integrare absolut impecabile, la milimetru și o experiență superioară la măsurători, transport și montaj, poți apela la serviciile extra Pinum, prestate de echipe experimentate. Acest serviciu opțional este pus la dispoziția clienților de Pinum, care garantează calitatea ușilor și dorește ca acestea să fie perfect integrate în locuințe. Te vei asigura astfel că ușa de calitate superioară pe care ai comandat-o va avea un aspect ireproșabil și se va comporta excelent în timp, astfel încât să te bucuri de un interior modern și elegant pentru multă vreme.

Descoperă colecția Sara de uși de interior lăcuite, pentru a da casei tale un aspect modern, unitar și elegant!

Distribuie articolul