Multi-Layered Wood Berti - Pinum

Stratificat BERTI

Berti, un nume emblematic în Italia cu o tradiție ce se întinde pe aproape o sută de ani, a ridicat prelucrarea pardoselilor de lemn la nivel de artă veritabilă. Prin măiestria sa, a reușit să scoată în evidență rafinamentul parchetului pe care îl oferă, prin intermediul unor creații remarcabile și referințe de prestigiu ce consolidează renumele brandului la nivel internațional.

Rulează videoul

Berti este una dintre principalele companii din sectorul național și internațional de pardoseli din lemn. Familia Berti, fondatorii companiei, domnul Giancarlo și soția sa Rosanna și fiii lor Matteo, Andrea și Massimo au fost întotdeauna foarte atenți la evoluțiile pieței. Parchetul Berti este o pardoseală din lemn finisată excellent, 100% italiană si cu o mare varietate de stiluri.

 

Cesare Berti s-a născut în 1910 în Villa del Conte, în provincia Padova. La vârsta de doisprezece ani lucra deja ca ucenic de tâmplar iar în 1929 și-a înființat propria afacere începând un mic atelier de tâmplărie.

 

În 1958 fiii lui Cesare, Giancarlo și Silvano, au fondat „P.B. Parchettificio Berti “, care are peste 100 de angajați la început. Este prima companie din sector care a adoptat linii computerizate pentru alegerea parchetului. Compania urmărește evoluția pieței și a noilor tehnologii. La început producția era orientată spre realizarea de podele proiectate la comandă, cu motive geometrice inspirate de pardoselile vechilor vile venețiene sau ale altor clădiri artistice. Mai târziu, grație adoptării tehnicii de tăiere cu laser, în 1988, a început producția de pardoseli incrustate inovatoare. Tot în 1988 numele companiei a fost schimbat în „Berti Pavimenti Legno”.

 

În anii 90 cererile de producție sunt în creștere, iar unele lucrări se diferențiază prin prestigiul lor, cum ar fi  lucrările la Palatul Kremlin și la Castelul Windsor.

 

În anii 2000 piața se îndreapta către produsele pre-finisate și din acest motiv începe o schimbare masivă a liniilor de producție cu achiziția a patru noi linii de producție. În 2002 începe producția de produse prefabricate mari iar în 2004 se achiziționează trei mașini pentru parchet încrustat prefabricat.

 

Noua colecție de plăci prefabricate este prezentată la Domotex Hanovra în anul 2019. O revoluție autentică pentru pardoselile din lemn care transformă un concept clasic într-o soluție modernă, aducând o gură de aer proaspăt, inovator și inteligent pe piața pardoselilor din lemn.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact