Stratificat Haro - Pinum

Stratificat HARO

Lider în domeniul producției de parchet din Germania, Haro îmbină tradiția meșteșugărească cu inovațiile tehnologice, realizând astfel pardoseli de înaltă calitate. Această abordare garantează nu doar ușurința în instalare și întreținere, dar și o satisfacție îndelungată în mediile de locuit și de lucru.

Despre HARO

“Mica afacere de familie, care a fost fondată de Franz Paul Hamberger în 1866 ca fabrică de chibrituri și cărămidă, este astăzi cel mai mare producător de parchet din Germania. Alte lucruri rămân aceleași: După mai bine de 150 de ani, Hamberger rămâne până acum o afacere de familie, administrată de proprietarii companiei în generațiile a patra și a cincea.

 

Această istorie a companiei traversează o divizare importantă între tradiție și viitor: continuăm să ne concentrăm pe valorile corporative clasice, cum ar fi orientarea către clienți și angajați, sustenabilitatea și un nivel ridicat de conștientizare a calității, precum și pe valorile familiale care au rădăcini în țară și regiune.

 

În același timp, privim întotdeauna spre viitor. Suntem conduși de valori fundamentale moderne, cum ar fi inovația, succesul economic, viața sănătoasă și sustenabilitatea, pentru a modela viitorul cu curaj și angajament.”

Parchet Stratificat HARO

Parchetul stratificat este o variantă modernă a parchetului din lemn masiv. Acesta se remarcă prin durabilitate și eficiența utilizării resurselor, având adesea o structură din două sau trei straturi.

 

Parchetul stratificat HARO, realizat din esențe rezistente ca stejarul și fagul, îmbină excelența calitativă cu respectul față de mediu, grație structurii sale stratificate ce asigură durabilitate și o montare simplificată. 

 

Pentru detalii suplimentare, explorează site-ul oficial HARO sau consultă selecția noastră de cataloage HARO.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact