Stratificat Haro - Pinum

Stratificat HARO

Lider în domeniul producției de parchet din Germania, Haro îmbină tradiția meșteșugărească cu inovațiile tehnologice, realizând astfel pardoseli de înaltă calitate. Această abordare garantează nu doar ușurința în instalare și întreținere, dar și o satisfacție îndelungată în mediile de locuit și de lucru.

Despre HARO

“Mica afacere de familie, care a fost fondată de Franz Paul Hamberger în 1866 ca fabrică de chibrituri și cărămidă, este astăzi cel mai mare producător de parchet din Germania. Alte lucruri rămân aceleași: După mai bine de 150 de ani, Hamberger rămâne până acum o afacere de familie, administrată de proprietarii companiei în generațiile a patra și a cincea.

 

Această istorie a companiei traversează o divizare importantă între tradiție și viitor: continuăm să ne concentrăm pe valorile corporative clasice, cum ar fi orientarea către clienți și angajați, sustenabilitatea și un nivel ridicat de conștientizare a calității, precum și pe valorile familiale care au rădăcini în țară și regiune.

 

În același timp, privim întotdeauna spre viitor. Suntem conduși de valori fundamentale moderne, cum ar fi inovația, succesul economic, viața sănătoasă și sustenabilitatea, pentru a modela viitorul cu curaj și angajament.”

Parchet Stratificat HARO

Parchetul din lemn este o pardoseală de înaltă calitate. Lemnul dur este de obicei folosit pentru prelucrare, frecvent stejar sau fag. Dar și alte esente de lemn, cum ar fi arțarul, frasinul sau nucul și chiar zada, sunt de asemenea opțiuni posibile. Fiecare specie de lemn oferă propriile sale proprietăți speciale.

 

Pardoseala din lemn s-a dezvoltat pentru a include două tipuri principale: parchetul din lemn masiv sau parchet din lemn stratificat.

 

Parchetul multistratificat este varianta modernă a unei pardoseli. Acest tip oferă multe avantaje, deoarece pardoseala lucreaza in timp mult mai puțin și mediul este protejat datorită consumului mai redus de resurse: este posibilă o construcție cu două sau trei straturi. Stratul superior vizibil se numește stratul de uzură.

 

Este fabricat din lemn prețios de înaltă calitate și potrivit denumirii sale generice trebuie să aibă o grosime de cel puțin 2,5 milimetri. Cu cât stratul superior este mai gros, cu atât îl puteți șlefui mai des. Sub acest strat se află un strat de mijloc și, de asemenea, un al treilea strat, care este în general realizat din lemn de rasinoase. Acest lucru îmbunătățește stabilitatea, în special cu un strat mijlociu transversal. Această construcție multistrat mai stabilă permite, de asemenea, montarea unei conexiuni cu clic, care distinge parchetul ușor de instalat de astăzi.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact