Ferestre PVC - Pinum

Tâmplărie PVC Pinum

Profile Gealan

Inca din anul 1992 suntem prezenti pe piata tamplariei de exterior din Romania, cu produsele realizate in fabrica din Italia. Din 2015 am deschis si fabrica din Romania iar in prezent pe langa tamplaria din PVC am inceput sa producem si tamplarie din Aluminiu. Colaboram cu cei mai importanti producatori de profile din PVC si Aluminiu din piata, Gealan, Alumil si Schuco. Cu timpul am livrat tamplarie exterior catre proiecte importante din tara dar si din Statele Unite ale Americii.

Pentru mai multe detalii departamentul nostru tehnic si de proiectare va sta la dispozitie. Va rugam sa ne trimiteti un email la adresa: ferestre@pinum.ro.

PVC S 8000

Creat pentru un confort ambiental perfect. Profilul S 8000 se caracterizeaza prin eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor. Aceste aspectele ale acestui sistem de etanșare cu o adâncime de 74 mm – ajuta la o prelucrare mai ușoară și mai eficientă.

Adâncimea de construcție

Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună .

Cameră principală

Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel.

Geometria profilelor

Geometria profilelor bazată pe utilizarea rațională a materialelor protejează resursele și prin aceasta, mediul înconjurător.

Un singur element

Un singur element de rigidizare din oțel pentru toc, cercevea și ștulp.

Climat interior

Opțional, climat interior îmbunătățit și confort ambiental sporit datorită sistemului brevetat de ventilație GECCO – pentru o circulație controlată a aerului între exterior și interior.

Stabilitate: planificare la scară largă

La dezvoltarea sistemului S 8000, o atenție specială a fost acordată stabilității profilelor. O dimensiune ridicată corespunzătoare a fost reprezentată de camera principală pentru susținerea rigidizărilor din oțel. Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armăturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce privește stabilitatea profilului.

 

Astfel, nu mai există obstacole în calea realizării elementelor de mari dimensiuni, iar datorita acestui aspect putem oferi clienților ferestre de mari dimensiuni.

 

Înălțimea maximă a elementelor pentru ferestre depinde de lățimea ferestrei și de suprafața totală rezultată aferentă. În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forțe puternice.

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul și vei fi contactat de către un specialist PINUM care-ți va răspunde la toate întrebările.

Structură flexibilă cu camera multiple

S 8000 cu 5 camere

S 8000 cu 6 camere

S 8000 IQ

Rigidizări din oțel de mari dimensiuni

Pentru îndeplinirea cerințelor statice necesare, GEALAN a proiectat barele de distanțare aferente ușii sale pentru locuințe din cadrul sistemului S 8000 IQ în așa fel încât acestea să poată susține elemente de rigidizare de dimensiuni cât mai mari. Datorită acestei poziționări speciale a barelor de distanțare la o adâncime de 74 mm, poate fi utilizat un element din oțel cu o rigiditate la încovoiere cu 30% mai mare. Elementele de rigidizare­ sunt frezate în prealabil pentru o montare rapidă a broaștei­. Suporturile pentru ­praguri a căror eficiență a fost deja dovedită în cadrul celorlalte sisteme GEALAN asigură și în cazul profilului S 8000 IQ o îmbinare optimă dintre cadrul­ ușii de intrare și prag.

O gamă variată de accesorii

Pentru a îmbunătăți semnificativ rigiditatea la torsiune și la nivelul colțurilor cercevelei, sunt disponibile colțare de îmbinare cu fixare prin sudură. Gama variată de accesorii permite construirea tuturor tipurilor obișnuite de uși. În profilul ușii pot fi montate orice elemente de feronerie și sisteme de închidere disponibile pe piață, precum și panelurile disponibile în mod curent pe piață de până la 46 mm. Ușile din cadrul sistemului S 8000 IQ pot fi fabricate cu deschidere către interior sau exterior. Profilele pentru uși sunt disponibile în varianta standard în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn).

Prag pentru uși de intrare și uși de balcon adecvate pentru persoanele cu dizabilități

Datorită înălțimii sale de construcție de doar 20 mm, pragul pentru uși de intrare sau uși de balcon S 8000 este adecvat pentru persoanele cu dizabilități. Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul și vei fi contactat de către un specialist PINUM care-ți va răspunde la toate întrebările.

S 9000

Profilul S 9000 este un sistem versatil, de ultimă generație, pentru ferestre, uși și uși glisante, cu alegerea a două sau trei niveluri de etanșare.

Adecvat pentru geamuri triple

Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).

Tehnică inteligentă

Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.

Izolare termică și fonică

Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Optimizare

Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.

Lățime vizibilă

Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.

Combinații în sistemul S 9000

GEALAN-FUTURA®

Ferestre adecvate pentru locuințe pasive, disponibile șI în varianta colorată.
GEALAN-FUTURA® este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN-FUTURA®, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

Variante de uși de intrare – S 9000

Grație adâncimii de 82,5 mm și tehnologiei moderne cu 5 camere, noul model de ușă de intrare S 9000 dispune de o izolație termică excelentă. Stabilitatea noii uși de intrare este de asemenea impresionantă. Acest lucru este realizat printr-o cameră extinsă a rigidizării, elementele de rigidizare de oțel cu forma adaptată și rigidizările corespunzătoare la nivelul colțurilor contribuie de asemenea la îmbinări fixe la nivelul pragului de pardoseală prin intermediul prinderii elementului de PVC și aluminiu pe două planuri.

 

De asemenea, ușa de intrare S 9000 se remarcă prin soluția de sistem privind lăcrimarul, care pune în valoare elementele ușii nu doar din punct de vedere al aspectului. Aceasta asigură o protecție optimă împotriva ploilor torențiale și asigură o etanșeitate maximă datorită garniturilor de tip perie în straturi multiple din zona pragului.

S 9000 Clasic

Prin intermediul variantei clasice a ușilor puteți aduce o notă personală căminului dumneavoastră. Combinația de forme și culori nu cunoaște limite. Creați-vă propriul model de ușă conform preferințelor dumneavoastră.

S 9000 Design

Aspectul plan al cercevelei ușii în cazul acestei variante oferă valoare estetică fără a renunța la caracteristicile necesare privind siguranța și izolația termică. Astfel, aceasta oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește aspectul, facilitând totodată îngrijirea ușii datorită lipsei pragului.

Procesul de colorare în cadrul sistemului S 9000

Stratul acrilic colorat este de două ori mai dur decât suprafața PVC a ferestrelor albe. Acesta prezintă o rezistență ridicată la zgâriere și împotriva influențelor atmosferice.
 
Suprafața acrylcolor satinată, netedă și neporoasă este rezistentă împotriva prafului și murdăriei. Nu se scorojește, nu crapă și nu este nevoie să vă preocupați de revopsirea ulterioară.
 
Ferestrele acrylcolor nu necesită aproape deloc efectuarea de lucrări de întreținere și sunt deosebit de ușor de îngrijit.

SOLICITĂ OFERTA

Completează formularul și vei fi contactat de către un specialist PINUM care-ți va răspunde la toate întrebările.

Ușă culisantă cu ridicare S 9000

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii estompează distincția dintre interior și exterior.

Când vine vorba despre elemente culisante cu ridicare, puneți un accent deosebit pe o suprafață vitrată mai extinsă și pe o mai bună luminozitate? În acest caz, GEALAN a pregătit pentru dumneavoastră o soluție de design cu totul specială. Aceasta dispune de o soluție specială orientată către design cu o înălțime mai redusă cu peste 50 % în comparație cu cerceveaua normală a culisantei cu ridicare.

Coeficienți de top

Chiar și în varianta de bază cu elemente standard de rigidizare și fără măsuri suplimentare, noua ușă culisantă cu ridicare prezintă un coeficient foarte bun privind izolația termică, Uf 1,3 W/(m²·K).

Eficient

Datorită coeficienților optimi în materie de termoizolație disponibili deja în versiunile standard, prelucrării ușoare și soluțiilor tehnice inovatoare se atinge un nivel mare de performanță.

Geamuri triple

În noul sistem se pot utiliza fără probleme geamuri triple cu grosimea de până la 52 mm (STV® 54 mm).

Suprafață acrylcolor

Ușile culisante cu ridicare cu tehnologia acrylcolor se impun prin calitatea durabilă a suprafețelor. Acestea oferă o gamă variată de opțiuni pentru construcții noi și lucrări de renovare.

Orientat către design

Dispune de un design modern, cercevea îngustă și de un profil inovator pentru o suprafață vitrată mai extinsă. Datorită tehnicilor noastre, elementele de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință.

Gamă variată

Ușile culisante cu ridicare prezintă o gamă variată datorită diverselor posibilități de design, diferitelor tipuri de deschidere și variantelor multiple de culori ale suprafețelor.

S 9000 Clasic

Aspect simetric. Chiar și în varianta standard de execuție, lățimea vizibilă de 100 mm a cercevelei este foarte îngustă.

S 9000 Design

Suprafață vitrată extinsă în cerceveaua fixă. În cazul acestei variante speciale, cerceveaua obișnuită este înlocuită în panoul fix printr-un profil al vitrajului vizibil mai îngust. Această etapă reduce lățimea vizibilă a componentei fixe cu peste 50%, în condițiile în care proprietățile de izolare termică rămân neschimbate.

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact