Termeni și condiții - Pinum

Termeni și condiții

S.C. PINUM DOORS & WINDOWS S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0022322.

 

Intimitatea persoanelor care ne vizitează pagina web www.pinum.ro este una dintre prioritățile noastre. Pentru acest lucru am făcut tot ceea ce este posibil pentru a ne asigura că datele cu caracter personal la care avem acces sunt procesate într-o manieră care asigură confidențialitatea, conform cerințelor legilor în vigoare. Putem confirma că în conformitate cu restricțiile legale, nu vom comercializa sau pune la dispoziția terților orice date cu caracter personal care au fost colectate, fără a avea în prealabil acordul părților implicate. Prin vizitarea siteului www.pinum.ro, Utilizatorul acceptă fără echivoc termenii şi condițiile de mai jos:

 

Colectarea, utilizarea şi siguranța datelor

 

Datele brute referitoare la vizitele pe siteul noastru, împreună cu alte informații referitoare la site, care nu permit identificarea Utilizatorilor, vor fi utilizate exclusiv în scopul îmbunătățirii calității şi optimizării performațelor siteului nostru.

 

Întregul conținut al siteului www.pinum.ro este disponibil publicului. Acest lucru înseamnă că nu există obligația de a înregistra sau de a pune la dispoziție date cu caracter personal. În anumite circumstanțe (cereri de oferta, reclamatii, intrebari), poate exista necesitatea oferirii de către Utilizator a unor date cu caracter personal (nume, adresă, email, telefon). Aceste date vor fi procesate doar cu acordul Utilizatorului.

 

Vom păstra şi procesa datele cu caracter personal puse la dispoziție de către Utilizator, în concordanță cu acordul oferit de către Utilizator şi cu legea referitoare la protecția datelor cu caracter personal, Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (publicata in Monitorul Oficial nr. 790 din 12 decembrie 2001)

 

Scopul informațiilor publicate

 

Informațiile aflate pe siteul www.pinum.ro , nu constituie o ofertă comercială din punct de vedere al prevederilor Codului Civil sau al legilor comerciale.

S.C. PINUM DOORS & WINDOWS SRL nu poate fi trasa la răspundere pentru posibilele diferențe între culorile reale ale produselor şi imaginile prezentate prin intermediul paginii www.pinum.ro sau prin intermediul materialelor printate.