Colecția Trend - Pinum

Colecția Trend

Ușă de interior laminată, cu finisaje elegante de alb și antracit, ideală pentru locuințele moderne. Comparativ cu alte uși pe structură celulară, ușile din Colecția Trend au panourile mai groase, conferindu-le un caracter mai robust.

Tocul și pervazurile sunt drepte și moderne, iar foaia de ușă este reversibilă și prevăzută cu falț. Ușile din Colecția Trend sunt foarte ușor de întreținut. Pentru detalii tehnice, consultă fișa tehnică.

Detalii colecția TREND

Ușă de interior laminată.

Foaia este realizată din structură celulară cu structură perimetrală din lemn, acoperită cu panouri din MDF laminat. Tocul este drept, din MDF laminat, iar pervazurile sunt drepte, din MDF laminat, cu dimensiuni de 10 cm exterior și 7 cm interior. Foaia de ușă este reversibilă și cu falț.

3 balamale Anuba, broască mediană cu chei

De la 10-15 zile lucrătoare*

Termenul de livrare poate varia in funcție de disponibilitate stoc, cerințele clientului, programul fabricilor și al furnizorilor. 

Lățime: 70 / 80 / 90 cm, Înălțime: 208 cm, gros. de zid standard: 10 – 15 cm (pentru dimensiuni extra standard apar costuri suplimentare)

Variante Finisaje

Alb

Antracit

Alb

Antracit

Ia legătura cu noi

Vrei să afli mai multe detalii despre produsul nostru? Atunci nu ezita și contactează-ne prin diversele metode pe care ți le punem la dispoziție.

Variante Modele

Linea 3B

Linea 4B

Linea 4Vetri

Linea 1-3B

Linea 1-4B

Linea 1-4V

Linea 1

Linea 2

NT

Linea 3B

Linea 4B

Linea 4Vetri

Linea 1-3B

Linea 1-4B

Linea 1-4V

Linea 1

Linea 2

NT

Cere o ofertă

Contact PINUM

Formular Contact