Noua linie de uși din LEMN MASIV - Pinum

Noua linie de uși din LEMN MASIV

28 octombrie 2016

Pinum Doors & Windows lanseaza luna acesta noua linie de usi MASIVA.

Compania Pinum Doors & Windows, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala de usi, ferestre si parchet, va invita in showroom-ul din soseaua Pipera pentru a va prezenta noua linie de usi, MASIVA.

Usile MASIVA au urmatoarele caracteristici:

– Pot fi comandate pe orice dimensiune de gol de zid cuprinsa intre: pe latime: intre 700 si 900 mm, pe inaltime: intre 2100 si 2150mm (maxim 2700mm cu verificare de proiect)

– Toate usile vin echipate cu o broasca magnetica ce confera o fiabilitate buna si un design de avangarda (finisaje standard Au si Ag). – Balamalele ascunse reglabile, cu pivot sunt o alta caracteristica a noilor usi. – Panoul foii de usa este multistrat cu dublu-miez ceea ce conduce la o stabilitate si rezistenta foarte mare in timp. – Finisajele panoului sunt, in cazul finisajelor transparente, furnirul de stejar, iar in cazul finisajelor opace, panourile sunt lacuite. De asemenea usile pot avea ca finisaj opac, extra standard, orice culoare RAL. – Pentru tocul de usa este folosit tot un panou multistrat cu miez plin. – Pervazul este realizat dintr-un placaj multistrat.

Toate aceste caracteristici confera o izolare si un confort fonic de exceptie.

Pentru mai multe informatii, va invitam in Showroomul nostru din Bucuresti, Sos. Pipera, Nr. 48, Sector 2.

Distribuie articolul